version2

Digitalna Vizitka

Podjelite svoje podatke na novi način.
Version2, Agencija za Digitalni Marketing, Web Dizajn, Društvene Mreže, Plaćeni Oglasi, SEO, Copywriting, Version 2, Version2 Zadar

Predstavljamo budućnost poslovnih vizitki - Version2 Digitalne Vizitke

U sve više povezanom svijetu, najvažnije je ostaviti nezaboravan prvi dojam. Naše digitalne vizitke ne samo da obuhvaćaju vaš profesionalni identitet u elegantnom, modernom formatu, već i pojednostavljuju proces dijeljenja i ažuriranja vaših kontaktnih podataka. Recite zbogom hrpama papirnatih kartica i prihvatite učinkovitiji i ekološki prihvatljiviji način dijeljenja svojih podataka!

jedna je dovoljna

Jednostavnost. Eko. Prilagodljivost.

Jednostavnost

Naša digitalna vizitkanudi čist i elegantan dizajn koji stavlja vaše podatke u prvi plan, bez nepotrebnog nereda.

Eko Vizitka

Recite zbogom trošku tradicionalnih tiskanih kartica i pozdravite ekološki prihvatljiviju i praktičniju opciju.

Prilagodljivost

Jednostavno ažuriranje i uređivanje podataka prema potrebi, da vaši kontakti uvijek imaju najažurnije podatke o vašem poslovanju.

Održivost i profesionalnost

S obzirom na sve veću zabrinutost za okoliš, poduzeća neprestano traže načine za usvajanje zelenijih praksi. Digitalne vizitke stoje na raskrižju ekološke prihvatljivosti i profesionalne interakcije. Odabirom našeg digitalnog rješenja, ne samo da se odlučujete za alat koji naglašava vašu modernu profesionalnu sliku, već i dajete izjavu o vašoj održivosti prirode. Svaka digitalna razmjena znači jednu manje papirnatu karticu u opticaju, doprinoseći smanjenju otpada i čišćem planetu.

Moderna tehnologija

U vremenu kada su pametni telefoni produžetak nas samih, digitalne vizitke se bez napora integriraju u trenutačni tehnološki ekosustav. Pogodnost dijeljenja vaših podataka samo jednim dodirom uz NFC tehnologiju ili putem QR koda ne može se dovoljno naglasiti. Nadalje, s mogućnošću trenutnog ažuriranja informacija, osiguravate da vaši kontakti uvijek imaju vaše najnovije detalje, bilo da je riječ o novom broju telefona, radnom mjestu ili web linku. Naručite svoje digitalne vizitke već danas!

FAQ - Česta pitanja

Većina modernih pametnih telefona podržava NFC tehnologiju koja omogućava korisnicima da samo dodirom telefona preuzmu vaše kontaktne informacije. Ako uređaj ne podržava NFC, često je moguće koristiti QR kodove ili druge metode za preuzimanje informacija.

Da, digitalne vizitke su potpuno prilagodljive. Možete uključiti svoj logo, odabrati boje, fontove i druge grafičke elemente kako biste vizitku prilagodili svom brendu.

Jednostavno se prijavite na svoj online račun i ažurirajte željene informacije. Promjene će se automatski odraziti na vašoj digitalnoj vizitki, pa nema potrebe za ponovnim ispisivanjem ili naručivanjem novih kartica.

Budući da je veza na online profil, praktički nema ograničenja u količini informacija koje možete dodati. Osim osnovnih kontaktnih informacija, možete dodati poveznice na društvene mreže, portfolio, videozapise i mnoge druge resurse.

Ne, morate napraviti novu karticu koja će biti povezana na novi profil.

Digitalne vizitke koriste pasivnu NFC tehnologiju, što znači da ne trebaju bateriju i trajat će godinama!

Imate pitanje, a nismo ga odgovorili ovdje? Pošalji nam upit klikom na ovaj tekst.

Pomaknite se na vrh