Web Dizajn

< jednostavno najbolji dizajn. >

Pojednostavite svoje iskustvo web dizajna: Jednostavan, transparentan i prilagođen proces​

Web dizajn tim u Version2 razumije da je izrada web stranice za vaše poslovanje velika odluka. Naš proces osmišljen je tako da bude jednostavan i transparentan.

Započinjemo prvim savjetovanjem kako bismo razumjeli vaše poslovanje, ciljanu publiku, specifične potrebe i zahtjeve, kao i vaše ciljeve, te ciljeve za vašu web stranicu. Na temelju ovih informacija dajemo detaljan prijedlog i ponudu u kojima se navodi opseg projekta, vremenski okvir i uključeni troškovi. Naš tim stručnjaka za web dizajn zatim započinje proces dizajna i razvoja, stvarajući vizualno zadivljujuće web mjesto prilagođeno korisniku optimizirano za konverzije. Ostajemo u kontaktu s vama tijekom cijelog procesa kako bismo bili sigurni da ste zadovoljni smjerom. Prije pokretanja provodimo temeljita testiranja i osiguravamo kvalitetu kako bismo osigurali da je web mjesto potpuno funkcionalno. Kada budemo spremni, zakazujemo datum lansiranja i bavimo se konačnim detaljima. Blisko surađujemo s Vama tijekom cijelog procesa kako bismo osigurali da ste potpuno zadovoljni krajnjim rezultatom i da web stranica ispuni Vaša očekivanja i poslovne ciljeve.

Web Design, SEO, Social Media, Social Media Manager, Website Builder, Version2, Version2 Marketing, Digital Marketing

Zašto izabrati nas?

Stručnost

Odabirom usluga web dizajna možete biti sigurni da radite s timom iskusnih profesionalaca koji imaju vještine i znanje za postizanje visokokvalitetnih rezultata.

Izvanredan Dizajn

Naš tim iskusnih web dizajnera stvara vizualno zapanjujuće web stranice koje će zasigurno impresionirati vaše kupce i izdvojiti vaš posao od konkurencije.

Prilagođenost

Blisko surađujemo s vama kako bismo razumjeli vaše jedinstvene potrebe i ciljeve i stvorili web stranicu koja istinski odražava vaš brend i viziju.

WordPress 100%
Digital Marketing 99%
Graphic Design 91%
SEO 87%
HTML, CSS, PHP i JS 73%

Pogledajte naše projekte