Pravila Privatnosti

Pravila o privatnosti za Version2 j.d.o.o.

Version2 dostupan na https://version2.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o Pravilima privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i bilježi Version2 i način na koji ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i/ili prikupili u Version2. Ovo pravilo nije primjenjivo na informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ova web stranica.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice ovime pristajete na naša Pravila privatnosti i slažete se s njihovim uvjetima.

Informacije koje prikupljamo

Osobni podaci koje se od vas traže i razlozi zbog kojih se od vas traže da ih dostavite bit će vam jasni u trenutku kada od vas zatražimo da dostavite svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitaka koje nam možete poslati i bilo koje druge informacije koje možete dati .

Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na razne načine, uključujući za:

  • Pružanje, upravljanje i održavanje naše web stranice
  • Poboljšajte, personalizirajte i proširite našu web stranicu
  • Razumjeti i analizirati kako koristite našu web stranicu
  • Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
  • Komunicirati s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije u vezi s web-mjestom te u marketinške i promotivne svrhe
  • Šalje vam e-poštu
  • Pronađite i spriječite prijevaru

Datoteke dnevnika

Version2 slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), oznaku datuma i vremena, stranice za upućivanje/izlaz i eventualni broj klikova. Oni nisu povezani s bilo kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web svjetionici

Kao i svaka druga web stranica, Version2 koristi “kolačiće”. Ovi se kolačići koriste za pohranjivanje informacija uključujući postavke posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagodbom sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Naši partneri za oglašavanje

Neki od oglašivača na našoj stranici mogu koristiti kolačiće i web svjetionike. Naši partneri za oglašavanje navedeni su u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoja pravila o privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, postavili smo hipervezu na njihova Pravila privatnosti u nastavku.

Pravila o privatnosti partnera za oglašavanje

Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog oglašivačkog partnera Version2.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili web svjetionici koji se koriste u njihovim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Version2, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Imajte na umu da Version2 nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila privatnosti treće strane

Pravila o privatnosti Version2 ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da za detaljnije informacije pogledate odnosnu Politiku privatnosti ovih poslužitelja oglasa trećih strana. Može uključivati njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

Prava na privatnost CCPA (Nemoj prodavati moje osobne podatkeuključen)

Prema CCPA-u, među ostalim pravima, potrošači u Kaliforniji imaju pravo na:

Zatražite da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i određene dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima.

Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.

Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača ne prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Prava na zaštitu podataka GDPR

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo pristupa – imate pravo zatražiti kopije svojih osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravak – imate pravo tražiti da ispravimo bilo koju informaciju za koju smatrate da je netočna. Također imate pravo tražiti da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – imate pravo tražiti da izbrišemo Vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade – imate pravo zatražiti da ograničimo obradu Vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor na obradu – imate pravo na prigovor na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka – imate pravo zatražiti da prenesemo podatke koje smo prikupili drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite za djecu dok koriste internet. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili nadziru i usmjeravaju svoje online aktivnosti.

Version2 svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovu vrstu informacija na našoj web stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo dati sve od sebe da odmah uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Promjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Stoga vam savjetujemo da povremeno pregledate ovu stranicu radi eventualnih promjena. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici. Ove promjene stupaju na snagu odmah nakon objave na ovoj stranici.

Naša Pravila o privatnosti stvorena su uz pomoć Version2.hr

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o našim Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Pomaknite se na vrh