fbpx
VIDEO, SLIKE, DIZAJN

Video i Foto Produkcija

Izrada atraktivnog sadržaja koji privlači pažnju.

Otključajte moć vizualnog sadržaja uz našu video i foto produkciju!

Naša usluga video i foto produkcije namijenjena je hvatanju priče vašeg brenda na najbolji mogući način. Koristeći najnoviju opremu i tim profesionalaca, osiguravamo da svaki snimak, pokretan ili miran, odjekuje jasnoćom, kreativnošću i autentičnošću. Od ideja do konačnog uređivanja, pomno izrađujemo vizualne narative koji ne samo da osvajaju vašu publiku, već i pojačavaju prisutnost vašeg brenda na tržištu.

Naš Pristup

Video. Foto. Montaža.

Nudimo vrhunske usluge uređivanja videozapisa i fotografija koje oživljavaju viziju vašeg brenda.

Video

Koristimo naprednu opremu za video snimanje, osiguravajući jasnoću svakog kadra, pa čak i iz zraka.

Foto

Naša oprema daje jasne i detaljne fotografije svaki put, bilo da slikamo prostor, portrete ili nešto treće.

Montaža

Uređujemo videozapise i fotografije u najnovijim programima, fokusirajući se na kvalitetu i priču.

Naši Radovi

Naši projekti osmišljeni su kako bi privukli vašu publiku, ispričali vašu priču i ostavile trajan utjecaj.
Nogometni Klub Abeceda, Verison2
Pokreni video

Nogometni Klub Abeceda ZDC

Upoznajte nogometni klub Abecedu i pripremite se da vas inspiriraju vještina, strast i timski duh!

Sportski Centar Visnjik, Version2
Pokreni video

Športski Centar Višnjik

Zadarski Športsko-rekreacijski centar Višnjik, poznat i kao Banine, glavno je odredište za ljubitelje sporta i rekreacije.

Version2, Agencija za Digitalni Marketing, Web Dizajn, Društvene Mreže, Plaćeni Oglasi, SEO, Copywriting, Version 2, Version2 Zadar
Pokreni video

Rijeka Zrmanja Cinematic

Rijeka Zrmanja skriveni je dragulj hrvatskog prirodnog krajolika.

Version2, Agencija za Digitalni Marketing, Web Dizajn, Društvene Mreže, Plaćeni Oglasi, SEO, Copywriting, Version 2, Version2 Zadar

Optika Visus

Profesionalno fotografiranje i uređivanje slika za Optiku Visus.

Version2, Agencija za Digitalni Marketing, Web Dizajn, Društvene Mreže, Plaćeni Oglasi, SEO, Copywriting, Version 2, Version2 Zadar

ZYX Bowling

Profesionalno fotografiranje i uređivanje slika za ZYX Bowling.

Fotografiranje i grafički dizajn

Kvaliteta i preciznost definiraju naše usluge. Uz vrhunsku opremu, Version2 stvara vizualne elemente koji se ističu. Naše usluge fotografiranja obuhvaćaju prostore, nekretnine, proizvode, događaje i još mnogo toga, ali naša stručnost ne prestaje na fotografiranju. Svoje usluge proširujemo na grafički dizajn, prilagođen prvenstveno društvenim mrežama, osiguravajući da svaki dizajn zadovolji vaše zahtjeve. Povratne informacije naših klijenata dokaz su naše stručnosti, a naša opsežna galerija slika nudi uvid u naše mogućnosti. Galeriju možete vidjeti ovdje.

Profesionalno snimanje

Video sadržaj više nije samo opcija u digitalnom marketingu; postao je obavezan. S platformama poput Instagrama i TikToka koje diktiraju trendove, okomiti videozapisi postali su glavna stvar. Version2 je u korak s ovim trendovima, opremljena za proizvodnju visokokvalitetnih videozapisa prikladnih za sve uređaje. Bilo da se radi o hvatanju prostora, događaja ili proizvoda, naši videozapisi zadovoljavaju različite poslovne potrebe. Također izrađujemo promotivne videozapise za firme i brendove svih oblika. Više o tome ovdje.

Pogled iz zraka

Poboljšajte svoj vizualni sadržaj sa drugačijom perspektivom. Version2 tim koristi tehnologije dronova za snimanje prekrasnih zračnih snimki. Bilo da se radi o apartmanaima, vanjskim događajima ili nekretninama, pogled iz ptičje perspektive nudi jedinstvenu prednost. Vi nam samo recite datum i vrijeme, a naši licencirani piloti dronova pobrinut će se za ostalo!

Uređivanje fotografija i videozapisa

Postprodukcija je mjesto gdje se prava magija događa. Bilo da se radi o poboljšanju slike ili poboljšanju videa, naš tim je vješt s najnovijim softverom za uređivanje. Version2 osigurava da vaši vizualni elementi nisu samo snimljeni, već dotjerani do savršenstva, spremni za bilo koju platformu ili svrhu.

Galerija slika

FAQ - Česta pitanja

Vremenski okvir varira ovisno o složenosti projekta. Međutim, prioritet nam je isporuka visokokvalitetnog sadržaja na vrijeme. Nakon snimanja, postprodukcija može potrajati od nekoliko dana do nekoliko tjedana, ovisno o zahtjevima klijenta, vrsti događaja i slično.

Bavimo se raznim projektima, uključujući promotivne video zapise, pokrivanje događaja, fotografije nekretnina, izloge proizvoda i još mnogo toga. Naš tim je opremljen da zadovolji i velike i male zahtjeve.

Da, naš tim je vješt u snimanju u zatvorenom i otvorenom prostoru. Opremljeni smo alatima i stručnim znanjem kako bismo osigurali najbolju kvalitetu u svakom okruženju.

Apsolutno! Cijenimo doprinos naših klijenata i potičemo ih da budu dio procesa postprodukcije. To osigurava savršeno usklađivanje konačnog proizvoda s vašom vizijom.

Uglavnom isporučujemo finalizirani, uređeni sadržaj. Međutim, ako su vam potrebne neobrađene snimke ili neobrađene fotografije, svakako ih možemo pružiti na zahtjev.

Nakon što je projekt dovršen i isporučen, imate prava na sadržaj. To znači da ga slobodno možete koristiti kako vam odgovara, bilo u promotivne svrhe, distribuciju ili na neki drugi način.

Imate pitanje, a nismo ga odgovorili ovdje? Pošalji nam upit klikom na ovaj tekst.

Pomaknite se na vrh