fbpx

O Nama

Više od samo tvrtke, mi smo vaši budući partneri.

Poticanje vašeg digitalnog uspjeha!

Version2 je mlada i dinamična tvrtka vođena dubokom strašću prema onome što radimo. Uz neusporivu predanost, nastojimo isporučiti izvanredna digitalna rješenja koja naše klijente pokreću prema uspjehu.

Vjerujemo u pomicanje granica, prihvaćanje inovacija i stalni razvoj kako bismo ostali ispred u brzom digitalnom svijetu. Naš tim radi na tome da budemo najbolji, stalno nadmašujući očekivanja i postavljajući nove standarde u industriji.

Nadamo se da ćemo biti vaši partneri u postizanju vaših digitalnih ciljeva. Krenimo zajedno na izvanredno putovanje.
Version2.hr

Našim klijentima nastojimo pružiti vrhunska rješenja koja njihovo poslovanje podižu na nove visine. Naša predanost izvrsnosti, kreativnosti i zadovoljstvu potiče nas da postignemo iznimne rezultate i pomognemo našim klijentima da postignu svoje digitalne ciljeve.
Marko Matošević, Direktor Version2, Version2.hr
Marko Matošević
Direktor/CEO
Naš Posao

Sveobuhvatna rješenja za vaš online uspjeh!​

Specijalizirani za pružanje pomoći tvrtkama poput vaše da uspostave snažnu online prisutnost i postignu izvanredan uspjeh. Uz naš sveobuhvatan rasponom usluga imamo alate i stručnost da podignemo vaš brend i vašu priču na višu razinu.

Web Dizajn

Naš tim dizajnera izradit će vizualno zadivljujuću web stranicu.

Društvene Mreže

Iskoristite snagu marketinga na društvenim mrežama.

Video i Foto

Usluge uređivanja videa i fotografije koje oživljavaju viziju vašeg brenda.

5.0

15+ Reviews

5.0

40+ Recenzija

4.9

30+ Reviews

5/5
"Tvrtka Modul Interijeri zahvaljuje Version2 na profesionalnom odrađenom projektu, i sve najbolje u daljnjim projektima kojih ce zasigurno biti."
5/5
"Stručnost u Facebook oglasima dovela je značajan promet na našu web stranicu! Pouzdani su, profesionalni i istinski posvećeni našem uspjehu."
5/5
"Njihov web dizajn je pomogao da uspostavimo snažnu online prisutnost, privučemo nove kupce i povećamo prihod. Preporučujemo!"
Pomaknite se na vrh