fbpx

Usluge

Usluge kreirane da zadovolje vaše jedinstvene potrebe.
Naše Usluge

Iskoristite svoj puni potencijal uz naše usluge!

Naši fleksibilni paketi prilagođeni su vašim specifičnim potrebama, štedeći vam vrijeme i resurse uz iznimne rezultate.

Web Design, SEO, Social Media, Social Media Manager, Website Builder, Version2, Version2 Marketing, Digital Marketing

Web dizajn

Razumijemo važnost izgleda vaše web stranice jer to ostavlja prvi dojam vašim klijentima. Srećom naš Web dev tim usredotočen je na funkcionalnost i dizajn koji su usmjereni na korisnika kako bismo bili sigurni da je vaša online prisutnost ujedno i učinkovita i jednostavna. Vaša web stranica više je od obične digitalne platforme; to je prikaz vašeg brenda i vrijednosti.

Version2, Agencija za Digitalni Marketing, Web Dizajn, Društvene Mreže, Plaćeni Oglasi, SEO, Copywriting, Version 2, Version2 Zadar, SEO. seo

SEO – optimizacija tražilice

SEO je kao da imate reklamni pano u vrhunskoj digitalnoj nekretnini koji se nikada ne zatamnjuje, uvijek je vidljiv i začudo, ne stvara stalne troškove. Otkrijte kako naše usluge optimizacije mogu pružiti stalnu vidljivost za vašu web stranicu i za vaš brend!

Web Design, SEO, Social Media, Social Media Manager, Website Builder, Version2, Version2 Marketing, Digital Marketing, Vođenje Društvenih Mreža

Društvene mreže

Tvrtkama omogućujemo povezivanje i interakciju sa svojom ciljanom publikom na popularnim platformama društvenih mreža (Facebook, Instagram, TikTok i ostale). Razvijamo strategije temeljene na podacima, stvaramo privlačan sadržaj i povezujemo se s vašom publikom kako bismo povećali svijest o vašem brendu, te potaknuli odnose s klijentima.

Web Design, SEO, Social Media, Social Media Manager, Website Builder, Version2, Version2 Marketing, Digital Marketing

Video i foto produkcija

Vizualni sadržaj oživljava vaš brend kroz danas popularne vertikalne videozapise, zadivljujuće fotografije i upečatljiv grafički dizajn. Razumijemo snagu vizualnog pripovijedanja i pomažemo tvrtkama da prenesu svoje jedinstvene poruke na vizualno uvjerljiv način. Od video snimanja i uređivanja do profesionalne obrade fotografija i kreativnog grafičkog dizajna, naš tim isporučuje visokokvalitetan vizualni sadržaj koji privlači pažnju i ostavlja dugotrajan dojam.

Plaćeno oglašavanje

Otključavamo puni potencijal oglašavanja na platformama, kao što su Google Ads i Facebook Ads (uključuje Instagram i Messenger). Koristimo svoje znanje u ciljanju publike, stvaranju oglasa i optimizaciji kampanje kako bismo maksimalno povećali vašu potrošnju na oglase i ostvarili mjerljive rezultate. Naše usluge plaćenog oglašavanja pomažu tvrtkama da učinkovito postignu svoje marketinške ciljeve.

Digitalne vizitke

Bilo da ste pojedinac ili poduzeće, naša vizitka i aplikacija nudi vam ključne alate za jačanje vaše online prisutnosti. Uz redovite nadogradnje, osigurava da maksimalno iskoristite potencijal digitalnih poslovnih vizitki.

Zanime vas više? Imate ideju?

Rezervirajte termin za besplatnu konzultaciju s našim timom!

Nudimo besplatno savjetovanje za razgovor o vašim poslovnim ciljevima, izazovima i prilikama. Tijekom ove sesije naš će tim pažljivo saslušati vaše zahtjeve i pružiti stručne uvide prilagođene vašim specifičnim potrebama. Bilo da želite poboljšati svoju online prisutnost, optimizirati svoje marketinške strategije ili istražiti nove puteve za rast, naše savjetovanje je vrijedna prilika da dobijete vrijedne smjernice.

Pomaknite se na vrh