fbpx

Simple Paket

Izrada jednostavne stranice.
Version2, Agencija za Digitalni Marketing, Web Dizajn, Društvene Mreže, Plaćeni Oglasi, SEO, Copywriting, Version 2, Version2 Zadar
ZA POČETAK

Simple Paket, što sve nudi?

 • Savjetovanje oko mogućnosti stranice, dizajna stranice, te o izboru domene za stranicu
 • “One-page” stranica ili naslovna stranica s do 5 pod stranica (kontakt, o nama, reference, galerija, usluge…) – ovdje možete vidjeti primjer
 • Responzivni dizajn (prilagođavanje na sve uređaje)
 • Stranica na jednome jeziku (moguće naknadno dodavanje jezika uz doplatu)
 • Navigacija stranice (izbornik za navigiranje kroz stranicu)
 • Copywriting (pisanje teksta), uređivanje sadržaja, grafički dizajn
 • Mogućnost ubacivanja: kontakt forme, google maps karte, jednostavni booking program…
 • Osnovna SEO optimizacija (za lakše pretraživanje vaše buduće stranice)
 • CMS aplikacija (mogućnost upravljanja nad stranicom)
 • Osnovna optimizacija brzine stranice (jednostavniji kod, rezanje skripti, kompresiranje sadržaja…)
 • Implementacija blog sekcije (mogućnost pisanja blogova preko stranice)
 • Pisanje pravila privatnosti i uvjeti korištenja
 • 5 poslovnih email adresa (info@vašadomena.com i slično)
 • Povezivanje s društvenim mrežama
 • Dnevni backup stranice
 • SSL certifikat
 • Do dvije revizije nakon završetka stranice
POTREBNE INFORMACIJE

Što trebamo od vas?

Izrada

Koliko će trajati izrada web stranice?
Kolika će biti cijena izrade web stranice?

  • Nakon što napravimo završnu pripremu, izrada web stranice će trajati maksimalno 20 dana (cca. 10-ak dana)
  • Bit ćete svakodnevno obaviješteni o procesu izrade stranice
  • Cijena izrade ovakve stranice može varirati, te za detaljnu ponudu možete zatražiti klikom na gumb ispod

Web dizajn

Naše usluge web dizajna pomno su izrađene kako bi odražavale jedinstveni identitet i ciljeve svakog klijenta s kojim radimo. Nakon što smo uspješno završili više od 100 projekata, naši rezultati govore sami za sebe. Ali ono što nas doista izdvaja je naša sposobnost da spojimo estetiku i funkcionalnost. Koristeći najsuvremenije alate i tehnologije, osiguravamo da svaka web stranica koju dizajniramo nije samo vizualno privlačna, već i laka za korištenje te usklađena s najnovijim trendovima. Svaki posao ima svoju priču, izazove i ciljeve. U našim konzultacijama duboko zalazimo u te narative, razumijevajući što naši klijenti žele prenijeti svojoj publici. Ovaj sveobuhvatan pristup web dizajnu jamči platformu koja ne samo da dobro izgleda, već se publici čini odgovarajućom. Uostalom, web stranica je više od običnog digitalnog prostora; to je virtualni izlog i često prva dodirna točka za potencijalne kupce.

Online web shop (trgovina)

Kako online trgovine (e-commerce ili webshop) nastavlja preoblikovati način na koji kupujemo i prodajemo, optimizirana internetska trgovina postala je nužnost za poduzeća, velika i mala. Naša stručnost u izradi web trgovine usmjerena je na dizajniranje prostora koji su više od same prodaje proizvoda ili usluga. Koristeći mogućnosti WooCommercea stvaramo internetske trgovine koje nude intuitivnu navigaciju, sigurne pristupnike plaćanja i cjelokupno besprijekorno iskustvo kupnje. Svaki element, od prikaza proizvoda do procesa naplate, fino je podešen kako bi se osiguralo da vaši kupci imaju iskustvo kupnje bez muke. Ovo ne samo da povećava prodaju, već stvara povjerenje među vašom bazom kupaca.

Održavanje i ažuriranje web stranice

Održavanje i ažuriranje vaše web stranice nije samo zadatak; neophodno je pružiti dosljedno i sigurno korisničko iskustvo. Zamislite svoju stranicu kao nekakvu mašineriju; bez rutinskih podešavanja i pažnje, može se pokvariti. Zanemarivanje može dovesti do ranjivosti, čineći vašu webs stranicu podložnom sigurnosnim napadima i usporenom radu. Redovitim održavanjem svoje stranice štitite je od prijetnji i održavate u skladu s najnovijim tehnološkim ažuriranjima. Mjesečna pretplata za održavanje nije trošak; to je strateški potez koji se jako brzo isplati. Ova obveza osigurava da je vaša web stranica uvijek brza, sigurna i bez kvarova. Štoviše, ažuriranja nisu samo dodavanje sadržaja; oni jačaju ključne komponente vaše web stranice. Takva redovita pažnja znak je profesionalizma, čime se osigurava da vaša stranica uvijek pruža iznimno iskustvo za svakog posjetitelja.

Re-dizajn web stranice

Digitalni svijet neprestano se razvija. Ono što je nekoć bilo vrhunsko web mjesto lako može zastarjeti, ne samo vizualno, već i tehnološki. Zbog toga Version2 nudi usluge re-dizajna web stranica. Shvaćamo da je web stranica stalna investicija jer ona zahtijeva održavanje i povremene prepravke kako bi ostala konkurentna i relevantna. Bilo da se radi o prilagodbi novim trendovima u dizajnu, poboljšanju korisničkih sučelja ili integraciji modernih funkcionalnosti, mi pažljivo rješavamo svaki aspekt. Krajnji rezultat? Pomlađena web stranica koja izgleda profesionalno, laka za korištenje te veoma brza!

Mobilna aplikacija

U svijetu koji je sve mobilniji, tvrtke moraju biti tamo gdje su njihovi klijenti. Također nudimo prilagođene usluge razvoja mobilnih aplikacija koje proširuju vašu digitalnu platformu. Bilo da se radi o pretvaranju vaše web stranice u dinamičnu mobilnu aplikaciju ili stvaranju nove jednostavne aplikacije od nule, Version2 može to sve. Od osnovnih funkcija kao što su rezervacije do naprednih značajki kao što su integrirane platforme za e-trgovinu, naše mobilne aplikacije usmjerene su na povećanje angažmana korisnika i poticanje rasta poslovanja.

Brzina web stranice

Brzina je ključna u online svijetu. Web stranica koja zaostaje samo par sekundi može brzo odvratiti potencijalne kupce, utječući i na promet i na konverzije. Prepoznajući to, mi nudimo specijalizirane usluge optimizacije brzine. Uz naš profesionalan tim koji barata naprednim tehnikama optimizacije i naše strateško partnerstvo s Cloudflare kompanijom, osiguravamo web stranice koje su munjevito brze. Brže vrijeme učitavanja ne samo da povećava zadovoljstvo korisnika, već i pozitivno pridonosi poretku u tražilicama.

Usluge web hostinga

Web stranica, bez obzira na njezin dizajn ili funkcionalnost, dobra je onoliko koliko je dobar njezin pružatelj usluge hostinga. Version2 u suradnji s Hostinger tvrtkom, nudi vrhunska hosting rješenja koja obećavaju 100% neprekidnog rada i neusporedivu brzinu. Naša je predanost pružanju premium i sigurne usluge za vaše web stranice, osiguravajući glatka korisnička iskustva, 24-satnu dostupnost i učinkovitu korisničku podršku.

Pomaknite se na vrh
Omogućite JavaScript u svom pregledniku kako biste ispunili ovaj obrazac.