fbpx
WEB STRANICE

Reference

Stranice na koje smo ponosni!

Istaknuti projekti

Naši radovi na web stranicama dovoljno govore o našoj stručnosti i predanosti postizanju iznimnih rezultata. Fokusiramo se na kreativnost i funkcionalnost, stvaramo vizualno privlačne web stranice koje privlače korisnike i potiču konverzije.

Zatražite ponudu!

Omogućite JavaScript u svom pregledniku kako biste ispunili ovaj obrazac.

FAQ - Česta pitanja

Osnovni zahtjevi uključuju logotip vaše tvrtke, sadržaj, brend, sve slike ili grafike koje želite koristiti i vaše posebne zahtjeve za značajkama ili funkcionalnostima. Više informacija možete pronaći u našem članku ovjde.

Troškovi variraju ovisno o složenosti projekta, značajkama i specifičnim zahtjevima. Dat ćemo detaljnu ponudu nakon razgovora o vašim potrebama.

Da, osiguravamo da su svi naši dizajni kompatibilni s više preglednika i da u potpunosti odgovaraju različitim uređajima, od računala do mobitela.

Da, nudimo različite pakete podrške i održavanja kako bismo osigurali da vaša web stranica ostane ažurirana i sigurna nakon pokretanja.

Integriramo statističke alate, kao što je Google Analytics, u vašu web stranicu, omogućujući vam praćenje posjetitelja, izvora prometa i druge bitne metrike.

Apsolutno! Možemo integrirati “follow” tipke društvenih mreža, feedove ili bilo koje druge značajke kako bismo poboljšali angažman korisnika i povećali vašu prisutnost na mreži.

Imate pitanje, a nismo ga odgovorili ovdje? Pošalji nam upit klikom na ovaj tekst.

Pomaknite se na vrh