fbpx

Optika Visus

Priča o uspješnoj suradnji

Naše uspješno partnerstvo s Optikom Visus uključivalo je opsežan raspon usluga usmjerenih na poboljšanje njihove online prisutnosti. Započeli smo s izradom prilagođene web stranice jednostavne za korištenje, koja omogućuje posjetiteljima da jednostavno istraže njihovu ogromnu kolekciju naočala i dobiju brze ponude za njihove proizvode. Osim toga, postavili smo Optiku Visus kao autoritet u industriji putem pisanja zanimljivih i informativnih blogova koji pokrivaju različite teme o njezi očiju.

Poboljšanje online internet prisutnosti

Koristeći uvide temeljene na podacima, razvili smo ciljane plaćene reklamne kampanje koje su maksimalno povećale njihov doseg do potencijalnih kupaca. Naše profesionalno snimanje fotografija i pomno uređivanje prikazali su njihovu kolekciju naočala u najboljem svjetlu, stvarajući primamljiv i vizualno privlačan izlog na mreži. Rezultat naše suradnje bio je izvanredan uspjeh, a Optika Visus bilježi povećanu online vidljivost, veću posjećenost i poboljšanu prodaju. Zadovoljstvo naših klijenata pokreće nas naprijed i uzbuđeni smo što nastavljamo naše partnerstvo, postižući još veće prekretnice zajedno u budućnosti.
galerija
Toplo preporučujemo njihove usluge svima! Oni su pravi profesionalci i veselimo se nastavku naše suradnje s njima u budućnosti.
5/5
Pomaknite se na vrh