fbpx

ZYX Bowling

Izrada web stranice

Kada je ZYX Bowling tek otvorio svoja vrata, zamislili su prostor u kojem korisnici mogu lako doći do informacija i rezervirati. Oživjeli smo tu viziju s web-stranicom jednostavnom za korištenje, zajedno s mogućnostima online rezervacije. Od svog pokretanja, web stranica je doživjela porast prometa, postavši primarna dodirna točka za kupce i igrajući ključnu ulogu u uspjehu ZYX Bowlinga.

Vođenje društvenih mreža

Živahna prisutnost ZYX Bowlinga na Instagramu i Facebooku dokaz je naše fokusirane strategije. Naš cilj je bio jednostavan: promovirati kuglanu i stvoriti interes, a rezultati govore sami za sebe. Uz brzo rastuću bazu pratitelja i visokim stopama angažmana, ZYX Bowling postao je senzacija društvenih mreža. Od redovitih ažuriranja do posebnih promocija, pobrinuli smo se da glas brenda odjekne među njegovom publikom, čineći ga omiljenim odredištem za zabavu!

Video i Foto produkcija

Svaki kutak ZYX Bowlinga priča priču – od uzbuđenja kuglanja do živahnih koncertnih večeri. Naša je misija bila uhvatiti te trenutke u najvišoj kvaliteti, stvarajući sadržaj koji doista odražava bit ZYX Bowlinga. Bilo da se radi o njihovoj web stranici ili društvenim medijima, naše foto i video produkcije dosljedno prikazuju raznoliku ponudu ZYX Bowlinga, od kuglanja i arkadne zabave do ukusne hrane i sofisticiranog cigar bara. Ne radi se samo o bilježenju trenutaka; radi se o stvaranju sjećanja.

Galerija slika
Pomaknite se na vrh