fbpx

Apartman Zadar

Izrada web stranice i Version2 produkcija

Kada je Apartman Zadar pristupio Version2, tražili su više od same web stranice.
Zamislili su elegantan, funkcionalan digitalni prostor, a naš tim je upravo to isporučio. Dizajnirali smo privlačnu platformu koja prepuna zadivljujućih vizuala stana. Kako bismo osigurali pogodnost za korisnike, ugradili smo sustav rezervacija jednostavan za korištenje i pobrinuli se da stranica reagira na svim uređajima.

Jedan od naših glavnih prioriteta bio je optimizirati brzinu web stranice. Svjesni smo da vrijeme učitavanja značajno utječe na korisničko iskustvo i SEO, pa smo se pobrinuli da web stranica omogući brzu , besprijekorno iskustvo.

Rezultat je bila prekrasna web stranica visokih performansi koja je odgovarala viziji Apartmana Zadar. Klijent je bio oduševljen našim radom koji je spojio estetsku privlačnost, korisničko iskustvo i funkcionalnost, ojačavši njihovu online prisutnost. Naša suradnja ne završava isporukom projekta, jer Version2 nudi stalnu podršku i besplatne konzultacije za daljnji uspjeh.

galerija
Njihov web dizajn je pomogao da uspostavimo snažnu online prisutnost, privučemo nove kupce i povećamo prihod. Preporučujemo!
5/5
Pomaknite se na vrh