fbpx

Monster Kebab

Vođenje društvenih mreža​ i Google optimizacija

Kad smo prvi put upoznali Monster Kebab, bili su lokalna senzacija u Zadru, poznati po svojim “Zastrašujuće dobrim kebabima”, ali iznenađujuće, njihov digitalni trag gotovo da nije postojao. Prepoznajući ogroman potencijal, predstavili smo im naše usluge i savjete kako mogu povećati svoju online prisutnost. Partnerstvo je iskovano, a rezultati su vidljivi gotovo odmah. Od prikupljanja široke baze pratitelja na platformama društvenih mreža do poboljšanja vizualne privlačnosti s vrhunskim fotografijama i videozapisima, internetska prepoznatljivost Monster Kebaba je porasla. Osim toga, naša detaljna optimizacija Google Mapsa osigurala je da postanu omiljeno mjesto za kebab za lokalno stanovništvo i turiste koji pretražuju na mreži. Ovjde možete vidjeti galeriju slika.

Vođenje plaćenih oglasa

Kako bismo dodatno ojačali vidljivost Monster Kebaba na mreži, pokrenuli smo fokusiranu PPC reklamnu kampanju. Shvaćajući da je njihov primarni cilj bio jačanje brenda i poboljšani online trag, osmislili smo strategiju za maksimalan doseg. Koristeći visokokvalitetne slike i videozapise njihovih kebaba i ostalih proizvoda, skrojili smo oglase osmišljene tako da odjeknu kod njihove idealne publike. Namjera? Pobrinite se da Monster Kebab ne ostane samo omiljeno mjesto u Zadru, već da postane sinonim na širem online području.

Version2, Agencija za Digitalni Marketing, Web Dizajn, Društvene Mreže, Plaćeni Oglasi, SEO, Copywriting, Version 2, Version2 Zadar
galerija
"Naše su društvene mreže porasle otkako radimo s Version2 agencijom!"
5/5
Pomaknite se na vrh