fbpx

Izrada web stranica u Zadru

Profesionalno dizajnirana web stranica ključna je za uspješnu online vidljivost. Tražite li vrhunske usluge web dizajna u Zadru, došli ste na pravo mjesto. Version2, sa svojom stručnošću i strašću za izvrsnošću, vaše je rješenje na jednom mjestu.

Tko smo mi i zašto bismo trebali dizajnirati vašu web stranicu?

Version2 je vrhunska agencija za web dizajn i digitalna rješenja sa sjedištem u Zadru. Mi nismo samo tim tehničkih web dizajnera – mi smo pripovjedači, rješavači problema i vizionari posvećeni prevođenju vaših poslovnih ciljeva u dinamičnu web stranicu koja ima odjeka kod vaše publike.

Nudimo prilagođene dizajne prilagođene SEO-u i usmjerene na korisnika koji vas izdvajaju od konkurencije. S oštrim okom za detalje, dubokim razumijevanjem trendova u industriji i inovativnim razmišljanjem, izrađujemo web stranice koje odražavaju jedinstvenu osobnost vašeg brenda i potiču angažman. Povjeriti nam svoj projekt web dizajna znači ulaganje u kvalitetu, kreativnost i rješenja usmjerena na rezultate.

Na koja pitanja trebate odgovoriti prije nego što vam možemo izraditi web stranicu?

Prije nego započnemo proces dizajniranja vaše web stranice, moramo razumjeti vaše poslovanje, ciljeve i viziju. Ovo su ključna pitanja koja postavljamo svakom klijentu:

  1. Koji je cilj vaše web stranice?
  2. Tko je vaša ciljna publika?
  3. Koje su vam značajke i funkcije potrebne?
  4. Kojim se web stranicama u svojoj djelatnosti divite i zašto?
  5. Koji je željeni vremenski okvir za projekt?
  6. Koliki je vaš proračun?

Vaši odgovori predstavljaju temelj na kojem možemo izgraditi web stranicu koja ne samo da dobro izgleda, već je i usklađena s vašom poslovnom strategijom i zadovoljava potrebe vaše publike.

Naši prošli projekti

Naš opsežni portfelj prikazuje našu predanost izvrsnosti i našu svestranost u upravljanju projektima u raznim industrijama. Evo kratkog pogleda:

  1. Optika Visus (www.optika-visus.hr): A webshop po narudžbi namijenjen izlaganju i prodaji širokog asortimana naočala i sunčanih naočala. Stranica odražava sofisticiranost marke i pruža glatko korisničko iskustvo.
  2. ZYX Bowling (www.ZYX-Bowling.com): Mi izgradio je zanimljivu i interaktivnu web stranicu za najbolju kuglanu u Zadru, bilježeći zabavu i uzbuđenje doživljaja kuglanja.
  3. Modul Interijeri (www.modul-interijeri.hr): A šik, moderna web stranica osmišljena kako bi istaknula ponudu namještaja po narudžbi tvrtke u Zadru, prikazujući njihovu vještinu izrade i pažnju posvećenu detaljima.
  4. Eskimo (www.eskimo.hr): Web stranica vodećeg zračnog servis klima uređaja na području Zadra. Čist dizajn i intuitivna navigacija posjetiteljima olakšavaju pronalaženje potrebnih informacija.

Za više primjera našeg rada posjetite naš portfolio na našoj web stranici: Version2 Projekti.

Koliko dugo nam je potrebno da napravimo web stranicu?

Vremenski okvir za projekt web dizajna varira ovisno o složenosti web mjesta, broju stranica, potrebnim značajkama i vremenu povratnih informacija od klijenata. Obično web-mjesto može potrajati od nekoliko tjedana za osnovno web-mjesto do nekoliko mjeseci za složenu platformu za e-trgovinu. Jamčimo transparentnost u svakoj fazi procesa, obavještavamo vas o napretku i prilagođavamo naš tijek rada u skladu s željenim datumom pokretanja.

Zaključak

Version2 je posvećen isporuci vrhunskih rješenja za web stranice klijentima iz različitih industrija. Naša predanost kvaliteti, inovativnosti i zadovoljstvu klijenata nas izdvaja, što nas čini glavnim izborom za web dizajn u Zadru.

Bilo da ste mala lokalna tvrtka ili velika korporacija, vjerujemo da je dobro izrađena web stranica ključna u vašoj digitalnoj strategiji. Jeste li spremni započeti svoje putovanje prema privlačnoj i učinkovitoj web stranici? Obratite nam se u Version2 i oživimo vašu viziju.

Naše Usluge

Iskoristite svoj puni potencijal uz naše usluge!

Naši fleksibilni paketi prilagođeni su vašim specifičnim potrebama, štedeći vam vrijeme i resurse uz iznimne rezultate.

Version2, Agencija za Digitalni Marketing, Web Dizajn, Društvene Mreže, Plaćeni Oglasi, SEO, Copywriting, Version 2, Version2 Zadar
Društvene Mreže

Što je LinkedIn?

Danas su digitalne veze ključne poslovanje, zato se LinkedIn pojavljuje kao ključni igrač, nudeći jedinstvenu mješavinu profesionalnog umrežavanja i alata za izgradnju

Pročitajte Više »
Pomaknite se na vrh