fbpx

Izrada web stranica u Zadru

Profesionalno dizajnirana web stranica ključna je za uspješnu online vidljivost. Tražite li vrhunske usluge web dizajna u Zadru, došli ste na pravo mjesto. Version2, sa svojom stručnošću i strašću za izvrsnošću, vaše je rješenje na jednom mjestu.

Tko smo mi i zašto bismo trebali dizajnirati vašu web stranicu?

Version2 je vrhunska agencija za web dizajn i digitalna rješenja sa sjedištem u Zadru. Mi nismo samo tim tehničkih web dizajnera – mi smo pripovjedači, rješavači problema i vizionari posvećeni prevođenju vaših poslovnih ciljeva u dinamičnu web stranicu koja ima odjeka kod vaše publike.

Nudimo prilagođene dizajne prilagođene SEO-u i usmjerene na korisnika koji vas izdvajaju od konkurencije. S oštrim okom za detalje, dubokim razumijevanjem trendova u industriji i inovativnim razmišljanjem, izrađujemo web stranice koje odražavaju jedinstvenu osobnost vašeg brenda i potiču angažman. Povjeriti nam svoj projekt web dizajna znači ulaganje u kvalitetu, kreativnost i rješenja usmjerena na rezultate.

Na koja pitanja trebate odgovoriti prije nego što vam možemo izraditi web stranicu?

Prije nego započnemo proces dizajniranja vaše web stranice, moramo razumjeti vaše poslovanje, ciljeve i viziju. Ovo su ključna pitanja koja postavljamo svakom klijentu:

  1. Koji je cilj vaše web stranice?
  2. Tko je vaša ciljna publika?
  3. Koje su vam značajke i funkcije potrebne?
  4. Kojim se web stranicama u svojoj djelatnosti divite i zašto?
  5. Koji je željeni vremenski okvir za projekt?
  6. Koliki je vaš proračun?

Vaši odgovori predstavljaju temelj na kojem možemo izgraditi web stranicu koja ne samo da dobro izgleda, već je i usklađena s vašom poslovnom strategijom i zadovoljava potrebe vaše publike.

Naši prošli projekti

Naš opsežni portfelj prikazuje našu predanost izvrsnosti i našu svestranost u upravljanju projektima u raznim industrijama. Evo kratkog pogleda:

  1. Optika Visus (www.optika-visus.hr): A webshop po narudžbi namijenjen izlaganju i prodaji širokog asortimana naočala i sunčanih naočala. Stranica odražava sofisticiranost marke i pruža glatko korisničko iskustvo.
  2. ZYX Bowling (www.ZYX-Bowling.com): Mi izgradio je zanimljivu i interaktivnu web stranicu za najbolju kuglanu u Zadru, bilježeći zabavu i uzbuđenje doživljaja kuglanja.
  3. Modul Interijeri (www.modul-interijeri.hr): A šik, moderna web stranica osmišljena kako bi istaknula ponudu namještaja po narudžbi tvrtke u Zadru, prikazujući njihovu vještinu izrade i pažnju posvećenu detaljima.
  4. Eskimo (www.eskimo.hr): Web stranica vodećeg zračnog servis klima uređaja na području Zadra. Čist dizajn i intuitivna navigacija posjetiteljima olakšavaju pronalaženje potrebnih informacija.

Za više primjera našeg rada posjetite naš portfolio na našoj web stranici: Version2 Projekti.

Koliko dugo nam je potrebno da napravimo web stranicu?

Vremenski okvir za projekt web dizajna varira ovisno o složenosti web mjesta, broju stranica, potrebnim značajkama i vremenu povratnih informacija od klijenata. Obično web-mjesto može potrajati od nekoliko tjedana za osnovno web-mjesto do nekoliko mjeseci za složenu platformu za e-trgovinu. Jamčimo transparentnost u svakoj fazi procesa, obavještavamo vas o napretku i prilagođavamo naš tijek rada u skladu s željenim datumom pokretanja.

Zaključak

Version2 je posvećen isporuci vrhunskih rješenja za web stranice klijentima iz različitih industrija. Naša predanost kvaliteti, inovativnosti i zadovoljstvu klijenata nas izdvaja, što nas čini glavnim izborom za web dizajn u Zadru.

Bilo da ste mala lokalna tvrtka ili velika korporacija, vjerujemo da je dobro izrađena web stranica ključna u vašoj digitalnoj strategiji. Jeste li spremni započeti svoje putovanje prema privlačnoj i učinkovitoj web stranici? Obratite nam se u Version2 i oživimo vašu viziju.

Naše Usluge

Iskoristite svoj puni potencijal uz naše usluge!

Naši fleksibilni paketi prilagođeni su vašim specifičnim potrebama, štedeći vam vrijeme i resurse uz iznimne rezultate.

Pomaknite se na vrh