fbpx

Tag:

Koja je usluga e-mail marketinga najbolja?

Email marketing ostaje jedan od ključnih alata u digitalnom marketingu, ali sa toliko različitih servisa na tržištu, može biti teško odlučiti koji je najbolji za naše potrebe. Informiran izbor usluge e-mail marketinga može značajno utjecati na uspjeh naših kampanja, stoga je bitno uzeti u obzir nekoliko ključnih faktora. Prilikom odabira, važno je razmotriti sučelje, mogućnosti segmentacije i personalizacije, integraciju s drugim alatima, cijenu i korisničku podršku.

A computer screen displaying various email marketing services with ratings and reviews

Različiti e-mail marketing servisi imaju različite prednosti. Neki su dizajnirani s obzirom na početnike, nudeći jednostavno sučelje i drag-and-drop alate, dok su drugi možda bolji izbor za naprednije korisnike koji traže detaljnu analitiku i automatizaciju. Naš cilj nije samo slanje e-mailova, već i izgradnja dugoročnih odnosa s klijentima, povećanje prodaje i unaprjeđenje prepoznatljivosti brenda.

U našem istraživanju najboljih servisa za e-mail marketing, usredotočili smo se na one koji ponajbolje zadovoljavaju opsežan spektar potreba koje e-mail marketing može imati. Prepoznajemo da ne postoji univerzalno najbolje rješenje, ali odabir pravog alata može nam omogućiti da maksimiziramo učinkovitost naših kampanja i povratak na investiciju.

Kriteriji za odabir usluge e-mail marketinga

Criteria for selecting the best email marketing service

Pri odabiru usluge e-mail marketinga, fokusiramo se na nekoliko ključnih faktora koji će osigurati uspjeh naših kampanja.

Korisnička podrška i pouzdanost

Tražimo pouzdanu uslugu s odličnom korisničkom podrškom. Bitno nam je da su dostupni 24/7 i da mogu brzo riješiti bilo kakve probleme koji se pojave. Pouzdanost se mjeri kroz:

 • Vrijeme aktivnosti: Tražimo provajdere s uptime garancijom od 99.9%.
 • Brzina odgovora podrške: Želimo tim koji odgovara unutar nekoliko sati.

Cjenovna politika

Od vitalnog značaja nam je da dobijemo najbolju vrijednost za uloženi novac:

 • Transparentnost cijena: Bez skrivenih troškova.
 • Fleksibilni planovi: Mogućnost prilagodbe paketa našim potrebama.

Integracija i kompatibilnost

Tražimo uslugu koja se lako integrira s drugim alatima koje koristimo. To uključuje:

 • CRM sustavi: Integracija s postojećim upravljačkim bazama kontakata.
 • Analytics alati: Mogućnost povezivanja s platformama za praćenje podataka.

Mogućnost analize i izvještavanja

Za nas je ključna sposobnost uvida u performanse kampanja kroz:

 • Detaljne analitike: Pratimo otvorene rate, klikove i konverzije.
 • Prilagođena izvješća: Želimo izvješća koja možemo prilagoditi našim KPI-jevima.

Preporučene usluge e-mail marketinga

A computer screen displaying various e-mail marketing services with a question asking "Which e-mail marketing service is the best?" in bold text

Pri odabiru prave usluge e-mail marketinga, fokusiramo se na ono što je najvažnije: pouzdanost, korisničko sučelje, alate za automatizaciju i analitiku. Evo našeg izbora servisa koji ispunjavaju te kriterije.

MailChimp

MailChimp je jedan od najpopularnijih alata za e-mail marketing, poznat po svom intuitivnom sučelju. Nude besplatni plan za početnike, a tu su i napredne opcije kao što su segmentacija korisnika i prediktivna analitika.

 • Besplatni plan: Do 2,000 pretplatnika i 10,000 mailova mjesečno.
 • Napredne značajke: A/B testiranje, automatizacija, personalizirani putevi korisnika.

Sendinblue

Sendinblue je svestran alat koji kombinira e-mail marketing s drugim kanalima komunikacije poput SMS-a. Uz to, omogućava kreiranje prilagođenih kampanja i pruža detaljnu analitiku.

 • Fleksibilni planovi: Podešeni prema volumenu e-mailova, a ne prema broju pretplatnika.
 • Automatizacijske funkcije: Personalizirane radnje utemeljene na ponašanju korisnika.

Constant Contact

Constant Contact je izvrstan za male do srednje velike poslovne korisnike. Ova usluga nudi obimnu biblioteku predložaka te podršku za događaje, ankete i društvene medije.

 • Korisnička podrška: Telefonska, chat i e-mail podrška.
 • Dodaci: Alati za upravljanje društvenim medijima i događanjima.

GetResponse

GetResponse je platforma koja izdvaja značajke kao što su napredni automatizacijski tokovi i webinar funkcionalnosti. Također pružaju izvještaje koji pomažu u optimizaciji kampanja.

 • Webinar podrška: Integracija webinara u e-mail kampanje.
 • Analitika i optimizacija: Snažni alati analitike i A/B testiranje.

Zaključno, odabir usluge za e-mail marketing nije jednostavan zadatak, ali može značajno utjecati na uspjeh vaših kampanja i poslovanja. Pravi alat može osigurati da vaš tim maksimalno iskoristi potencijal e-mail marketinga, unaprijedi komunikaciju s klijentima i poveća povrat na investiciju. Ključni čimbenici za razmatranje uključuju korisničku podršku, pouzdanost, cjenovnu politiku, integracije i analitičke mogućnosti.

Na temelju našeg istraživanja, MailChimp, Sendinblue, Constant Contact i GetResponse pokazali su se kao istaknuti pružatelji usluga koji pružaju različite značajke prilagođene potrebama različitih vrsta poslovanja. Bez obzira na veličinu ili prirodu vašeg biznisa, bitno je pažljivo razmotriti vaše potrebe i uskladiti ih s ponudom svakog pružatelja usluga.

Nastavite čitati:

Version2, Agencija za Digitalni Marketing, Web Dizajn, Društvene Mreže, Plaćeni Oglasi, SEO, Copywriting, Version 2, Version2 Zadar
Digitalni Marketing

Što je digitalna vizitka?

Tradicionalne poslovne interakcije, nekad definirane razmjenom papirnatih kartica, prolaze kroz transformaciju. Upoznajte digitalne vizitke, koncept koji je spreman promijeniti samu bit umrežavanja.

Pročitajte Više »
Naše Usluge

Iskoristite svoj puni potencijal uz naše usluge!

Naši fleksibilni paketi prilagođeni su vašim specifičnim potrebama, štedeći vam vrijeme i resurse uz iznimne rezultate.

Pomaknite se na vrh