fbpx

Zašto je digitalna vizitka pravi izbor za vas?

Digitalna vizitka je moderna alternativa klasičnoj papirnoj vizitki. Umjesto da nosite sa sobom hrpu papira, sve što vam treba sada je jedna digitalna vizitka koju možete podijeliti s drugima jednim dodirom na pametne telefone. Ova nova tehnologija omogućuje vam da svoje kontakte dijelite brže i jednostavnije nego ikad prije.

Definicija digitalne vizitke

Što je digitalna vizitka?

Digitalna vizitka je virtualna verzija klasične vizitke koja se pohranjuje elektronički putem. Umjesto da se podaci o osobi ili tvrtki ispisuju na papiru, oni se pohranjuju u digitalnom obliku putem naše online aplikacije i mogu se dijeliti putem e-pošte, QR kodova i NFC (Near Field Communication) tehnologije, odnosno dodirom na pametne telefone. 

Kako funkcionira digitalna vizitka

Digitalne vizitke rade na princip NFC tehnologije. Svaka kartica sadrži svoj chip koji je isprogramiran na određenu online adresu, odnosno link. Kartica kada bude blizu pametnog telefona, taj link se očita te vodi na našu online aplikaciju gdje možete napraviti svoj online profil i tamo staviti sve potrebne podatke.

Prednosti digitalne vizitke

Ušteda vremena i novca

Umjesto da svako malo radite novi set vizitki vi imate jednu uvijek dostupnu vizitku koja sadrži više informacija nego bilo koja papirnata vizitka. #JerJednaJeDovoljna

Eko vizitke

Papirne vizitke zahtijevaju velike količine papira i tinte za tisak, što ima negativan utjecaj na okoliš. Digitalne vizitke izrađuju se jednom i pohranjuju se elektronički, što znači da ne zahtijevaju papir i ne stvaraju otpad. Osim toga, digitalne vizitke su trajnije od papirnih vizitki, jer su izrađene od PVC materijala.

Praktičnost i dostupnost

Vaši online profili koje napravite putem naše aplikacije uvijek su dostupni jer se mogu spremiti u mobilni uređaj ili računalo! Osim toga, digitalne vizitke mogu sadržavati više informacija od tradicionalnih papirnih vizitki. Na primjer, digitalne vizitke mogu sadržavati poveznice na web stranice, društvene mreže i druge resurse. Također, digitalne vizitke se mogu brzo i jednostavno ažurirati, što znači da uvijek imaju najnovije informacije.

Primjena digitalne vizitke

U poslovnim interakcijama

Kada se radi o poslovnim interakcijama, digitalne vizitke su idealne za prezentiranje vašeg poslovanja i usluga koje nudite. One su pogodne za razmjenu na poslovnim događanjima, konferencijama, sajmovima i drugim prilikama.

U osobnom brendiranju

Kada se radi o osobnom brendiranju, digitalne vizitke mogu sadržavati vaše ime, fotografiju, poziciju, kontakte, web stranicu, društvene mreže i druge relevantne informacije. One se mogu koristiti za predstavljanje vašeg portfelja, projekata, iskustva i drugih relevantnih informacija.

Ukratko, digitalne vizitke su pravi izbor za poslovne i osobne interakcije. 

Izrada digitalne vizitke

Kako bi se izradila kvalitetana digitalna vizitka, potrebno je slijediti nekoliko koraka.

1. Odabir dizajna

Prvi korak u izradi digitalne vizitke je odabir dizajna. Dizajn vizitke trebao bi biti privlačan i jednostavan za čitanje. Također, važno je odabrati fontove i boje koje odgovaraju vizualnom identitetu tvrtke. Ako trebate pomoć pri dizajnu slobodno nam se obratite ovdje.

2. Izrada online profila

Nakon odabira dizajna, potrebno je napraviti svoj online profil preko naše aplikacije. Tamo unijeti sve potrebne podatke, te urediti profil po vašim željama.

3. Print i izrada kartice

Kada ste smislili dizajn i napravili profil, šaljete nama potrebne podatke kao i link koji ste dobili prilikom pravljenja profila. Nakon toga naš tim dizajnera provjerava vaš grafički dizajn te šalje na printanje.

4. To je to!

Nakon završene narudžbe stripte se par dana i vaša vizitka stiže na vaša vrata!
Naručite svoju ovdje!

Zaključak

Digitalna vizitka je moderni način umrežavanja koji pruža brojne prednosti u odnosu na tradicionalne vizitke. U ovom članku smo istaknuli nekoliko ključnih razloga zašto je digitalna vizitka pravi izbor za vas.

Konačno, digitalne vizitke su moderni način umrežavanja koji odražava vašu profesionalnost i inovativnost. Korištenje digitalnih vizitki pokazuje da ste spremni prihvatiti nove tehnologije i biti u korak s vremenom.

Naše Usluge

Iskoristite svoj puni potencijal uz naše usluge!

Naši fleksibilni paketi prilagođeni su vašim specifičnim potrebama, štedeći vam vrijeme i resurse uz iznimne rezultate.

Nastavite čitati:

Pomaknite se na vrh