fbpx

5 stvari koje bi svaka web stranica trebala imati

Jeste li znali da će se 38% posjetitelja izaći s web stranice ako je sadržaj ili izgled neprivlačan? Vaša web stranica više je od obične mrežne adrese – ona predstavlja vaš brend. Uronimo u prvih pet bitnih elemenata koje bi svaka web stranica trebala sadržavati kako bi osigurala uspjeh.

1. Responzivni dizajn:

S nizom uređaja koji su nam na raspolaganju, web stranica bi trebala biti dostupna i laka za korištenje na bilo kojoj veličini zaslona. Bez obzira pristupa li posjetitelj vašoj web stranici s pametnog telefona, tableta ili stolnog računala, iskustvo bi trebalo ostati dosljedno. Responzivni web dizajn prilagođava se korisničkom uređaju, osiguravajući točan prikaz sadržaja i besprijekornu navigaciju.

Ovdje saznajte više o važnosti responzivnog dizajna.

2. Jasni poziv na radnju (CTA):

Vaša web stranica nije samo informativni portal. To je alat za pretvorbu. Bilo da želite da se posjetitelji prijave za newsletter, kupe proizvod ili vas kontaktiraju, jasan i uvjerljiv CTA vodi ih prema željenoj radnji.

Otkrijte kako izraditi privlačne CTA-ove s Version2.

3. Sadržaj prilagođen SEO-u:

Lijepa web stranica je dobra onoliko koliko je dobra i njena vidljivost. Uključivanje najboljih praksi SEO-a osigurava da vaša stranica bude bolje rangirana na tražilicama, privlačeći organski promet. Optimiziranjem za relevantne ključne riječi kao što su “web stranica”, “web dizajn” i druge, povećavate vidljivost i relevantnost svoje stranice.

Pogledajte naš vodič za stvaranje sadržaja prilagođenog SEO-u.

4. Zanimljivi vizualni elementi:

Ljudi su vizualna bića. Visokokvalitetne slike, infografike i videozapisi mogu privući pozornost, prenijeti priču vašeg brenda i povećati angažman korisnika. Zapamtite, ne radi se samo o estetici; radi se o učinkovitom komuniciranju identiteta i vrijednosti vašeg brenda.

Istražite svijet web-vizuala s Version2.

5. Sigurnost:

U eri rastućih cyber prijetnji najvažnije je osigurati sigurnost vaše web stranice. Sigurna web stranica ne samo da štiti podatke vaše tvrtke, već i gradi povjerenje vaših posjetitelja, uvjeravajući ih da su njihovi podaci sigurni.

Ovdje saznajte više o osnovama web sigurnosti.

Zašto integrirati ove elemente?

Web stranica nije samo rezervirano mjesto na mreži – to je digitalni otkucaj srca vašeg brenda. Usredotočujući se na ove bitne komponente, utirete put zadivljujućoj i učinkovitoj online prisutnosti, osiguravajući posjetiteljima ne samo da će sletjeti na vaš otok, već i odlučiti ostati.

Uz stručnost u Version2, crtanje digitalnih voda postaje nagrađujuće putovanje. Od nijansi web dizajna do robusnih SEO strategija, naš tim zalaže se za vaša digitalna nastojanja.

Razmišljate o preuređivanju svoje web stranice?

Obratite nam se i zajedno ćemo isklesati digitalno remek-djelo samo za vas!

Naše Usluge

Iskoristite svoj puni potencijal uz naše usluge!

Naši fleksibilni paketi prilagođeni su vašim specifičnim potrebama, štedeći vam vrijeme i resurse uz iznimne rezultate.

Nastavite čitati:

Pomaknite se na vrh